Recept everzwijn ragout in Nebbiolo-wijn

Dit is een heerlijk en makkelijk te maken recept van everzwijn ragout in Nebbiolo wijn.

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 kg jonge wildzwijn ragout
  • 40 gr boter
  • 1 bokaal bruine fond
  • 2 blaadjes laurier
  • 2 uien
  • 1 fles jonge Nebbiolo d’Alba
  • 250 gr bospaddestoelen
  • 2 sneetjes gerookte spek
  • 3 takjes peterselie
  • Peper
  • zout

Snij de repen spek in blokjes en snij de uien fijn. Laat het vlees in een kookpan aanbraden op een stevig vuur tot het goudbruin is, giet er de wijn over en krab het aanbaksel los. Bestrooi met peper en zout, voeg de laurierblaadjes en de takjes peterselie toe.

Klik hier voor meer recepten.

Foto: Photo by Kelsey Knight on Unsplash


Bron: Knack-Weekend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.